初中英语完形填空求解答Do you have a healthy eating habit?As we know,a healthy eating habit is good 1() health.Of all the things we eat and drink, 2() is the most important.Not 3() people know this,but it is quite true(真

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮 时间:2017/10/23 23:03:08
初中英语完形填空求解答Doyouhaveahealthyeatinghabit?Asweknow,ahealthyeatinghabitisgood1()health.Ofallthethingswe

初中英语完形填空求解答Do you have a healthy eating habit?As we know,a healthy eating habit is good 1() health.Of all the things we eat and drink, 2() is the most important.Not 3() people know this,but it is quite true(真
初中英语完形填空求解答
Do you have a healthy eating habit?As we know,a healthy eating habit is good  1()  health.Of all the things we eat and drink, 2()  is the most important.Not 3()   people know this,but it is quite true(真实的).Our bodies can go 4()   food for a long time.5()  for two or three days without water people may die(死亡). Many people don’t know 6()  water our bodies need to work well.And they don’t drink  7() water,especially (尤其)in hot weather.Most people drink only when they  8()drink.But in fact they often 9()more water,especially after they have sports. Do you know 65% to 75% of a man’s  
10()is water.If we don’t have enough water,we will feel tired and may become ill. 

 A.for   B.of    C.in    D.by  

 A.fruit    B.vegetables   C.water   D.food

A.a lot  B.many C.little  D.few

A.for     B.with     C.without   D.through

A.And  B.Then  C.So  D.But  

A.how much   B.how many  C.how   D.why

A.any  B.some C.a little  D.enough

A.try to  B.want to    C.in need  D.like

 A.must  B.can  C.need  D.needn’t

 A.head  B.arms       C.heart    D.body

初中英语完形填空求解答Do you have a healthy eating habit?As we know,a healthy eating habit is good 1() health.Of all the things we eat and drink, 2() is the most important.Not 3() people know this,but it is quite true(真
A C B C D A D B C D

A
C
B
C
D
A
D
B
C
D

  1. A

  2. C

  3. B

  4. C

  5. D

  6. A

  7. D

  8. B

  9. C

  10. D

ACDCDAACD
望采纳